Over MindStones

Welkom bij MindStones. Hier vind je tips, inspiratie en persoonlijke verhalen op het gebied van geluk, mindfulness, meditatie, slow living, timemanagement & organiseren.

Ik ben Lilian Visser, ondernemer, planner, levensgenieter en altijd nieuwsgierig. Deze site komt voort uit mijn passie voor bovenstaande onderwerpen én mijn liefde voor schrijven.

Ik ben 36 jaar, getrouwd met Yuri en moeder van Anna (7). Samen met Yuri beheer ik de populairste geschiedeniswebsite van Nederland, Historiek en een online boekwinkel. Hierdoor ben ik elke dag bezig om efficiënter te werken, goed te plannen en doelgericht te werken. En door mijn dagelijkse meditatie & mindfulness geniet ik ook nog van op de weg er naartoe!

De naam ‘MindStones’

De naam MindStones slaat enerzijds op de steen in de rivier die de dagelijkse stroom net iets kan ombuigen en nieuwe mogelijkheden biedt. En anderzijds op de manieren om je ideeën en doelen stap voor stap op te bouwen tot iets moois.

In de toekomst hoop ik deze site aan te kunnen vullen met interviews, gastblogs en misschien wel video’s. Wil je daaraan meewerken? Stuur me dan snel een berichtje! Mail naar: info@mindstones.nl