Hey, ik ben er weer!

Jeej, ik ben weer online. Afgelopen tijd lag het hier en hier een beetje stil. Dat had verschillende oorzaken en dat is allemaal niet zo heel erg belangrijk. Maar het kriebelde weer. En daarnaast doe ik de laatste tijd zoveel inspirerende dingen dat het gewoon zonde is om het voor mezelf te houden 🙂

Komende dagen, weken, maanden, jaren (wie zal het zeggen?) staat m’n blog in het teken van orde en mindfulness. Of iets dergelijks. In ieder geval zal het heel zo rustig mogelijk worden. En zonder waan van de dag, want ik heb een FB, Twitter en nieuws detox ingelast (waarover later meer). Zal vast allemaal niet zo gestructureerd zijn als ik in gedachten heb, maar ik ga m’n best doen.

What happened?

De website was maandenlang ‘stuk’. En aangezien mijn technisch handige lief wel wat beters te doen had (en ik me een beetje schaamde dat ik hem weer stuk had gemaakt…) was er letterlijk weinig ruimte om te bloggen. Ik was overigens wel een nieuwe tuinblog begonnen, maar die bleek tijdtechnisch toch minder goed bij te houden. Want punt één had ik steeds foto’s nodig (en ik blog vooral als het donker is, dus dat was qua licht lastig) en punt twee had ik de tegenwoordigheid van geest nodig om de foto’s te maken tijdens het proces (en dat vergat ik eigenlijk altijd). Overigens ben ik wél heel actief geworden in de tuin en ziet hij er nu ook alweer mooier uit, maar om het vast te leggen is dus een dingetje.

‘Want ja, schrijven dat is toch wel wat ik heel graag doe’

Los daarvan hadden wij een periode waarin je ‘je prioriteiten weer even kritisch tegen het licht moet houden’. Hierbij zijn een hoop activiteiten geschrapt, waardoor ik – inmiddels – weer wat tijd heb om te schrijven. Want ja, dat is toch wel wat ik heel graag doe. Geen boeken, geen literatuur, geen nieuwsberichten of uitgebreide achtergrondverhalen, maar gewoon: dit.

Daarnaast ben ik ook nog begonnen met mediteren. Voor de zoveelste keer, maar nu is echt het kwartje gevallen en ben ik ‘verkocht’, letterlijk en figuurlijk overigens. Maar daarover later meer. En ik heb een stappenteller. En ik sport! Mijn hemel. Gaat het echt goed? Ja!

Hè, wat heerlijk om weer gewoon hele stukken tekst te typen. Dat ga ik dus komende tijd weer doen. Niet op vaste dagen, maar gewoon zo vaak mogelijk. Alleen op zondag wil ik echt een ‘rubriek’ in het leven roepen, maar daarover zondag meer.

Hoi!

TAGS:

Ik ben 30+, getrouwd met Yuri en moeder van Anna (7). Ik werk als ZZP'er aan de grootste geschiedeniswebsite van NL en heb een (online) boekwinkel. Hierdoor ben ik elke dag bezig om efficiënter & doelgerichter te werken. En daar geniet ik heel mindful van :-)