DOELEN | mei 2018

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dús is het weer tijd voor nieuwe doelen. Nu ik dit schrijf heb ik het idee dat ik de doelenlijst van april net heb opgesteld, dus ik denk dat er niet zo heel veel gaat veranderen, want veel doelen moet ik nog mee bezig. Als ik eerlijk ben.

Doelen van april

Ik heb eigenlijk geen enkel doel van april gehaald. Dat komt ook omdat ik juist in deze maand – door omstandigheden – wat meer ‘slow’ ging. En dat brengt me bij het enige doel van deze maand.

DOEL 1 | Geen doelen, geen verplichtingen, geen moeten

Ik ga eens kijken hoe dat bevalt, een maand zonder doelen, een maand zonder moeten, nieuwe dingen leren. Eigenlijk trek ik mijn slow levensstijl van afgelopen weken lekker door.

Dit líjkt heel makkelijk, maar is voor mij een behoorlijke uitdaging hoor. Ik heb namelijke het hele huis vol liggen met zelfhulpboeken, een ‘dwingende’ podcast luister app en een laptop vol lijstjes en dingetjes die nog moeten gebeuren. Oh ja en er is ook nog één (en wat voor één!) jarig aan het eind van de maand. Tijdens de avondvierdaagse. Dus dit wordt een echte uitdaging.

Gaan jullie wél spannende dingen doen in mei?

Ik ben 30+, getrouwd met Yuri en moeder van Anna (7). Ik werk als ZZP'er aan de grootste geschiedeniswebsite van NL en heb een (online) boekwinkel. Hierdoor ben ik elke dag bezig om efficiënter & doelgerichter te werken. En daar geniet ik heel mindful van :-)