Bron: pixabay / wokandapix

DOELEN | augustus 2018

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dus is het tijd om nieuwe doelen vast te stellen. De doelen van juli gingen tamelijk goed, dus dat stemt hoopvol. Lees mee voor mijn persoonlijke doelen voor augustus.

In juli had een paar doelen, die allemaal heel goed gingen. Zo mediteerde ik meer dan de maand daarvoor en kwam ik van mijn 21 days of Calm tot dag 18. Ook zat ik echt weinig op de smartphone (bijna geen dag boven het uur met als record 22 minuten) én ondernam ik stappen om meer onder de mensen te komen. En dat is sowieso prettig in een maand dat het ‘werkzame’ leven tamelijk stil ligt.

Doelen voor augustus 2018

Maar nu mijn doelen voor augustus. De tweede helft van onze zomervakantie en daarna mag ik weer lekker met hernieuwde energie aan het werk!

☆ Twee keer per week sporten/intensief bewegen | Ik merk dat ik in de vakantie een beetje ‘vastgroei’. Zo ben ik de hele vakantie nog niet naar de sportschool geweest en ook wandel ik minder. Dat heeft ook een beetje te maken met het weer overigens. De auto heeft airco en dat is dan aantrekkelijker ;-). Ik ga proberen om één keer per week naar de sportschool te gaan en dan nog één keer per week een stuk flink wandelen, fietsen, skaten of trainen met YouTube.

☆ Een nieuw vrijwilligerswerk | Ik ga op zoek naar vrijwilligerswerk, ook om wat meer onder de mensen te komen. Afgelopen maand heb ik ergens meegelopen wat toch niet helemaal geschikt voor mij was, maar ik wil deze maand sowieso iets vinden waaraan ik me kan verbinden. Zo ben ik meer uit huis en doe ik ook nog wat nuttigs voor de samenleving. Ik hou jullie op de hoogte.

☆ Wat actiever gaan bloggen | Ik weet het, afgelopen tijd kwamen er weinig berichten online (waarvan veel die ik nog in m’n archief had zitten), maar ik ga nu weer wat meer bezig. Het punt is dat ik in de vakantie minder tijd in de avond heb (omdat Anna later op bed gaat) en ik ook meer ’s avonds moet werken. Maar soms ben ik ook gewoon moe en kijk ik tv en ik probeer die avonden wat meer te gaan bloggen. En wat meer blogs te gaan lezen. En na de zomervakantie hoop ik weer een stapel verhalen klaar te hebben, want ik heb inspiratie genoeg en wil wat meer in het voren bloggen.

Dus dit zijn de doelen voor augustus. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken, ik ga er in ieder geval m’n best voor doen.

Lees ook: Alle doelen

Wat zijn jullie plannen in augustus?

Ik ben 30+, getrouwd met Yuri en moeder van Anna (7). Ik werk als ZZP'er aan de grootste geschiedeniswebsite van NL en heb een (online) boekwinkel. Hierdoor ben ik elke dag bezig om efficiënter & doelgerichter te werken. En daar geniet ik heel mindful van :-)