nieuwsbriefheader
Welkom bij een nieuwe nieuwsbrief. Het duurde deze keer even... Dat komt omdat er iets niet goed ging met het versturen en ik de tijd er niet voor maakte om dit op te lossen. Maar hij doet het weer! Dus nu kun je weer op maandelijkse basis een nieuwsbrief verwachten.

Weekoverzichten
Op MindStones is ondertussen iets veranderd. Zo kun je tegenwoordig elke vrijdag een weekoverzicht lezen, met allerlei tips & tricks en wat persoonlijke updates. Tussendoor probeer ik de komende tijd iets vaker andere artikelen te plaatsen. Ik heb zoveel inspiratie en ideeën.

Oude artikelen online
Wie een mail ontvangt bij al mijn nieuwe berichten, kan de komende tijd veel mail verwachten, want ik zet wat oudere artikelen online. Deze staan al heel lang in de conceptenbak en die wil ik graag leeg hebben. Het gaat alleen om tijdloze artikelen die passen bij het profiel van MindStones (en dus nog steeds het lezen waard zijn). Ik zal proberen om dit zo snel mogelijk af te ronden.

UITGELICHTE ARTIKELEN:

Capsule Wardrobe: zo begin je ermee

Ik had er al veel over gelezen: De capsule wardrobe, een minimalistische garderobe met maximaal 37 items die je goed kunt combineren. In de kerstvakantie besloot ik om maar eens te beginnen aan deze klus. De capsule wardrobe is volgens sommigen een soort 'challenge' tegen de mode-industrie die je het gevoel geeft dat je elke dag en voor elke gelegenheid …
☆ Lees verder

Er zit weinig realiteitszin in mijn tijdsbesef

Ik heb echt geen goed tijdsbesef, maar ik denk dus wél dat ik heb. Ik overschat mezelf op dit punt voortdurend.
Het punt is dat ik de tijd altijd ruimer inschat. En dus ben ik bijna altijd teleurgesteld omdat de tijd te snel gaat. Of eigenlijk: ik ga te langzaam.
☆ Lees verder

De tragiek van het opgeloste probleem

Vandaag luisterde ik de Omdenken Podcast toen er iets interessant gebeurde wat ik meteen heel erg herkenbaar vond. Gaandeweg een gesprek merkte presentator van de podcast, Berthold Gunster, op: "Is er eigenlijk wel een probleem?"
☆ Lees verder
calm-quote

Volg MindStones:

facebook twitter pinterest
Leuk dat je weer mee las en tot volgende maand!

Groet Lilian

p.s. Ken je mensen die ook geïnteresseerd zijn in de thema's van MindStones?
Stuur de nieuwsbrief dan vooral door!
MailPoet