cropped-logo.jpg

NIEUWSBRIEF

Welkom bij een nieuwe nieuwsbrief van MindStones. Leuk dat je er weer bent :-)

Deze keer de nieuwsbrief lekker op tijd met nieuwe updates en artikelen. Ook heb ik een leuke challenge waar jullie natuurlijk graag aan meedoen! Zie helemaal onderaan.

Veel leesplezier en ik zie je graag op de website!

Groet Lilian

UITGELICHTE ARTIKELEN:

Van nieuwsjunkie naar media-luw

Ooit heb ik mijn HBO-journalistiek afgerond. Het zal je dus niet verbazen dat er een tijd was dat ik al het nieuws volgde, omdat ik dat zo belangrijk vond. Tegenwoordig mijd ik het nieuws zoveel mogelijk. Tijdens mijn studie wilde ik alles lezen. Ik wilde iets meer weten dan de waan van de dag, dus ik las achtergronden en ik …

➤ Lees verder

Mindfulness: Alles gaat voorbij

Als er één ding is, dat ik fijn vind aan mindfulness is het wel de wetenschap: alles gaat voorbij. Dat klinkt heel dramatisch, maar het helpt me om te gaan met mijn - denk ik - grootste angst: verdrinken in ellende. Als ik zou moeten zeggen waar ik het meest dankbaar voor ben in mijn karakter, dan is het wel …

➤ Lees verder

Amish hour: uitgerust naar bed

Een tijdje terug kwam ik het begrip 'Amish Hour' tegen en sindsdien pas ik het geregeld toe. Met succes kan ik wel zeggen, ik word er echt uitgeruster van.

➤ Lees verder

We klooien toch allemaal maar wat aan

Ergens in je leven komt het moment dat je je realiseert dat je ouders geen superhelden zijn en dat 'volwassenen' toch maar wat aanklooien. Toch blijft de mythe lastig te doorbreken en zou het beter in hoofdletters kunnen worden geschreven 'WE DOEN MAAR WAT. En weet je... ZIJ OOK.'

➤ Lees verder

Lekker elke ochtend een kikker eten (Eat That Frog!)

De titel klinkt al lekker op de maandagmorgen, nietwaar? Lekker zo'n glibberig, vochtig slijmbeestje naar binnen werken. En toch is deze management-truc een goed begin van je (werk-) week. Vandaag staan we namelijk even stil bij een de time management methode: Eat That Frog.

➤ Lees verder
calm-quote (1)

#MijnFANTASTISCHEleven Challenge. Doe je mee?

Fantastische levens, Instagram staat er vol mee en toch zijn er weinig mensen die zichzelf een fantastisch leven toedichten. Fantastische levens zijn iets voor anderen, wij zelf zitten helaas vol met problemen, angsten en pech. Nou, dat kan anders!

Doe je mee met een week lang een dagboek bijhouden met alleen maar fantastische dingen? Zodat je ze beter ziet en jij ook zo'n instagram-leven krijgt? ;-)

➤ Lees verder

TOT VOLGENDE MAAND!

MailPoet