logo350
Het is weer tijd voor een nieuwsbrief van MindStones. Een nieuwsbrief met heel veel nieuws. Want er is afgelopen maand maar één artikel verschenen, maar er gebeurde wel van alles. Zo is de lay-out van MindStones aangepast en staan er nog meer veranderingen op stapel. Lees snel verder.

Het laatste artikel:

Bron: pixabay

Mijn ambities voor MindStones

MindStones bestaat al sinds 2017, maar er zijn periodes dat ik er minder druk mee was dan anders. In de afgelopen jaren wilde ik wel meer tijd besteden aan MindStones alleen kon ik dat voor mezelf niet altijd rechtvaardigen omdat het 'maar' een hobby was. En tijd voor MindStones zou ten koste gaan van tijd voor m'n gezin en m'n werk, Historiek. Deze tijd kon ik alleen (voor mezelf) rechtvaardigen als ik er geld mee ging verdienen en dat gaat nu eenmaal niet zo makkelijk met een blog als je geen advertorials wilt plaatsen.

Ik kom er echter steeds meer achter dat ik heel erg behoefte heb om waarde toe te voegen en positiviteit te delen. En MindStones is één van de manieren om dat te doen, naast m'n vrijwilligerswerk en sociale contacten. Daarom zal ik de komende tijd meer delen op MindStones en social media en zal ik hier meer tijd aan besteden.

Een uitgebreid artikel over mijn ambities verschijnt later deze week. Ik kan alvast verklappen dat ik ook een beetje terug ga naar de journalistiek, waar ik uiteindelijk vandaan kom.

A whole lotta Instagram

Mensen die mij volgen op Instagram hebben gisteren gemerkt dat er iets is veranderd. Los van mijn mooiere opmaak, gebruik ik nu Engels op Instagram. Dit is ook vanwege het punt dat ik hierboven deelde, dat ik graag meer waarde en positiviteit wil delen. En aangezien Instagram internationaal is, is het zonde als het niet gelezen kan worden door zo'n groot deel van de wereld dat wel Engels spreekt, maar geen Nederlands.

Je hoeft overigens niet bang dat zijn dat m'n blog ooit Engels wordt, want dan mis ik een groot stuk van het plezier :-)
motiverende-maandag
Er staat weer een nieuwe Motiverende Maandag voor je klaar.
boekenplank2020
Bekijk hier alle boeken die ik las in 2020 (geupdate t/m eind mei)

Datumprikker presentatie

Leuk dat een aantal van jullie je hebben ingeschreven voor mijn presentatie! Ik heb inmiddels een datumprikker rondgestuurd, zodat we een datum kunnen prikken. Heb je die nog niet ingevuld? Doe dit dan vandaag nog!
Plan je week op zondag
Doe je niet mee, dan hou ik je natuurlijk via MindStones op de hoogte hoe het ging.

Leuk dat je weer meelas. Het kan zijn dat ik deze maand een extra nieuwsbrief stuur, omdat er zoveel staat te gebeuren. En ik heb nog een persoonlijke nieuwtje. Ik hoop dat je dat niet erg vindt. Fijne dag!

Groetjes Lilian Visser
profiel-rond
Volg MindStones:
facebook twitter pinterest instagram youtube 
MailPoet