logo-ondertitel
Het is weer maart, de lente komt eraan en er verschenen weer een aantal artikelen op MindStones. Niet heel veel. Daar heb ik niet echt een goede reden voor, maar soms loopt het zo. Er staan al wel artikelen half klaar, dus ik hoop dat er in maart wat meer online komt. Onder meer mijn ervaringen met twee meditatie-apps die ik heb getest.
coffee-2390136_1920

Motiverende Maandag (en de nieuwsbrief voortaan op maandag...)

Wat ik wel heb veranderd is dat ik gestopt ben met de Motiverende Maandag Mail. Die kostte soms wat veel tijd (wat - zoals je ziet - ten koste ging van blogs ;-)) én het was jammer dat ik deze niet kon delen met mijn websitelezers.
Daarom deel ik voortaan elke eerste maandag van de maand de Motiverende Maandag op MindStones. En deze neem ik meteen mee in de Maandelijkse Nieuwsbrief, die dus straks ook op maandag verschijnt. Dit is de eerste

Tóch wekelijkse inspiratie?

Wil je toch per se wekelijkse inspiratie? Volg me dan op social media (zie onderaan), want sinds een aantal weken heb ik een wekelijks motto op mijn telefoon staan. Hier zal ik binnenkort ook even een artikel over schrijven én ik zal deze wekelijkse delen op social media. Misschien is het voor jou ook een leuk idee, stay tuned!

40 dagen vasten

Precies een jaar geleden was ik 40 dagen aan het vasten. Je leest er hier alles over. Ik vind het nog steeds een hele waardevolle ervaring, maar dit jaar sla ik het vasten even over. Doen jullie nog iets tijdens de vastenperiode?
Leuk dat je weer meelas. Fijne dag!

Groetjes Lilian Visser

Volg MindStones:

facebook twitter pinterest instagram youtube 
MailPoet