logo-ondertitel
De mooiste maand van het jaar is aangebroken. Vind ik dan. Ik geniet enorm van de mooie bloemen, de geur van de verse regen en de lichtgroene bladeren in het bos. Ik heb weer een overzichtje voor je van nieuwe artikelen, leuke ideeën en vergeet je niet in te schrijven voor m'n presentatie!
microfoon
motiverende maandag
Er staat weer een nieuwe Motiverende Maandag voor je klaar.

Een gratis ebook

Binnenkort heb ik wat leuks voor jullie... ik ben namelijk bezig met een (gratis) ebook met héél veel dingen om dankbaar voor te zijn. Fijn om te hebben als je wat positieve energie nodig hebt en je kunt er inspiratie uit putten voor je eigen dankbaarheidslijstje.

Elke avond schrijf ik 3 tot 5 dingen op waar ik dankbaar voor ben. Dit biedt helemaal in deze tijd een mooie tegenwicht aan wat momenteel níet kan. Uiteindelijk hebben we ook heel veel wél. Neem alleen al de vrijheid waar we vandaag en morgen stil bij staan. Er zijn zulke grote, maar ook hele kleine dingen om dankbaar voor te zijn. Zie ook dit artikel. Als je zelf nog dingen weet die niet mogen ontbreken op die lijst, laat het hier weten.

Binnenkort meer!
Plan je week op zondag

Schrijf je in voor m'n GRATIS presentatie!

Eigenlijk wil ik dat jullie al m'n ideeën als eerste horen, daarom had ik een extra nieuwsbrief gestuurd. Ik had het idee om online een presentatie te houden, namelijk kort daarvoor bedacht. Inmiddels heb ik al een aantal aanmeldingen, dus ik moet het echt gaan doen. Als je wilt kun je je nog inschrijven, dan plannen plannen we samen een datum die jullie uitkomt.
Leuk dat je weer meelas. Fijne dag!

Groetjes Lilian Visser

Volg MindStones:

facebook twitter pinterest instagram youtube 
MailPoet