cropped-logo.jpg

Nieuwsbrief

Het is zover, de eerste nieuwsbrief van MindStones! Een maand nadat MindStones is 'geboren'.

Wat kun je allemaal verwachten komende tijd? Naast veel artikelen over mindfulness, slowliving, succes en geluk, hoop ik de komende tijd iets meer verhalen van anderen te delen. Want ik heb - net als jullie - de wijsheid niet in pacht, maar we kunnen elkaar wel een handje helpen.

In de nieuwsbrief lees je elke eerste woensdag van de maand een overzicht met interessante artikelen en wat 'achter de schermen' info. Ook wil ik graag wat feedback van jullie (zie helemaal onderaan), want jullie horen nu toch een beetje bij mijn 'tribe' ;-)

Lees snel verder!

Liefs Lilian

Nieuwe / uitgelichte artikelen:

Vijf handige planning-apps

Het is weer vrijdag en dus heb ik vijf tips in de aanbieding. Deze keer over apps die je kunt gebruiken om je activiteiten te plannen. Ik gebruik ze niet allemaal, maar ben wel over allemaal enthousiast! Lees je mee?

➤ Lees verder

Van het bos word je écht een ander mens

Waar het gewone leven wordt gedicteerd door tijd, planning, afdwalende gedachten en verwachtingen, is er in het bos gewoon niks. En tegelijkertijd zo veel. Waar je ontspannen, blij en dankbaar van wordt.

➤ Lees verder

1 simpele tip voor meer energie

Had ik in mijn studententijd maar geweten hoe je zoveel meer energie kunt krijgen, dan was het niet zo traag voorbij gekropen.

➤ Lees verder

Timemanagement | Hoe doe je dat en wat heb je er aan?

Er zijn mensen met een aangeboren timemanagement-talent, maar de meeste mensen kunnen hierin wel een zetje gebruiken.

➤ Lees verder

Calm: Hoe ik verslingerd raakte aan een meditatie-app

Ruim een maand geleden werd het me een beetje veel in mijn hoofd en had ik aan één ding behoefte: ‘calm’.

➤ Lees verder
calm-quote (3)

Doe je mee?

Een belangrijk doel van MindStones is uitwisseling. Ik vind het interessant om te weten hoe en waarom mensen dingen doen en om daarvan te leren. Hoe ik dat ga doen, ga ik de komende tijd rustig uitvinden. Maar als je beschikbaar bent voor interviews, een bijzonder verhaal te vertellen hebt of je wilt gastbloggen op MindStones, laat het dan weten of reageer op deze mail.

Ook tips en tricks zijn welkom. En stuur de nieuwsbrief vooral door aan mensen die geïnteresseerd zijn in de thema's van MindStones.

Tot volgende maand!
MailPoet