logo
Leuk dat je weer mee leest. Hier vind je alle artikelen die afgelopen maand zijn verschenen. Lees mee en scroll ook even helemaal naar beneden, want ik heb een belangrijke vraag voor je.

Groet Lilian

UITGELICHTE ARTIKELEN:

Je e-mail onder controle met filters

Zoals met (bijna) iedereen met een serieuze baan of eigen bedrijf is het soms aanpoten met die eeuwige stroom aan e-mails. Gelukkig heb ik een truc die helpt: werken met filters. Ik werk allang met filters in mijn e-mail, zodat ik een deel van mails uit mijn inbox haal. Mijn inbox moet namelijk zoveel mogelijk dagelijks leeg. Maar aangezien al …

Mijn positiviteit dagboek 2.0.

Vorig jaar schreef ik over mijn Positiviteit dagboek en hoe ik daar elke dag in schreef waar ik dankbaar voor was, complimenten etc. Inmiddels is het dagboek verfijnt, dus is het weer tijd voor een update!

Ik ben 40 dagen aan het vasten

Ik ben veertig dagen aan het vasten. De veertig dagen tussen Carnaval & Pasen. Anna is hier door school (vastenactie) mee bezig en elk jaar dacht ik: "Hier wil ik ook een keer iets mee doen". Nou, dat doe ik dus.

Ik ga leren fotograferen

Zoals ik al eerder vertelde heb ik 2019 ingedeeld in verschillende projecten. Elke maand ga ik iets anders doen. Voor maart is mijn project: leren fotograferen! Fotograferen is eigenlijk een ontzettend logische hobby voor mij...

Een vraag aan jou!


Ik wil graag wat meer in contact komen met mijn lezers. Dat kan nu via social media en
reacties onder de artikelen. Maar die zijn allemaal openbaar. Het lijkt me interessant om te
weten waar jullie mee bezig zijn en behoefte aan hebben, maar dan in een 'afgeschermde' omgeving. Dat zou bijvoorbeeld kunnen via een besloten groep op Facebook.

Hebben jullie daar interesse in? Of weten jullie zelf een manier om wat meer in contact
met elkaar te zijn (zonder dat iedereen meekijkt)?

Ik hoor het graag! Dat kan eenvoudig door te reageren op deze mail.
MailPoet